Szolgáltatások

Számunkra egy projekt nem a monitor előtt kezdődik, és nem egy végső kattintással fejeződik be. A gondos tervezés, a marketing szemlélet és a kreatív megvalósítás után nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az adott weboldal valóban kielégítse a felhasználó és partnerünk igényeit, értéket teremtsen és hosszútávon érjen el egyedülálló sikereket.

Web- és marketing tervezés
Számunkra elengedhetetlen, hogy egy általunk készített weboldal mind marketing szempontból, mind pedig web ergonómiai szempontból a lehető legrészletesebben meg legyen tervezve, hiszen csak a stabil alapokra épült webes projektek hozzák meg a sikert.

Miért fontos, hogy egy weboldal ne csak megjelenésében ragadja meg a látogató figyelmét, de funkcionalitását tekintve is érthető, átlátható legyen a számára?

Egy honlap célja a konverziószerzés és ehhez a dizájn, valamint a felhasználhatóság tökéletes kombinációja szükséges.  Éppen ezért szükségszerű a gondos és az alapos tervezés, mind marketing, mind tartalmi, mind pedig grafikai szempontból.

Marketinges, seo és fejlesztő kollégáink az ügyfél igények, a célcsoport és a kívánt konverziós csatornák figyelembevételével részletesen megtervezik a weboldalakat. Ebben a lépésben határozzuk meg a weboldal sikeréhez elengedhetetlenül szükséges funkciók pontos működését, a menüpontokat és tartalmakat.

A tervezés eredménye egy leíró jellegű szöveges webterv, illetve egy hozzá szorosan kapcsolódó wireframe/elrendezésterv. Az elrendezési terv segítségével a weboldal teljes funkcionalitása kattintható módon áttekinthető, ezzel a végeredményként elkészített weboldal működése is előre látható.

A weboldal befejezéséig minden lépésben erre a tervre támaszkodunk, itt már előkészítjük a következő lépést is az alapvető grafikai és design elvárások meghatározásával.

 

Weboldal fejlesztés

Hivatásos web-specialisták vagyunk, így microsite-októl az egyedi termék, vagy szolgáltatás bemutató weboldalakon át a bonyolult online rendszerekig, nálunk profi kezekben készül minden webes megoldás.

Webáruház fejlesztés

Ma már számos jól használható, profi nyílt forráskódú webáruház motor közül választhatunk, amelyek általában funkcionalitásban abszolút versenyképesek. Miért érdemes mégis egyedi fejlesztésben gondolkodni?

Webdesign

Mi tesz minket különlegessé más webfejlesztő cégekkel szemben? Számunkra alapvető, hogy a tökéletes működés és a magával ragadó megjelenés összhangja viszi sikerre ügyfeleink honlapját.

Web- és marketing tervezés

Minden nálunk készült weboldal alapos marketing és web ergonómiai tervezés eredménye. A felszínes és sablonos munkák helyett, nálunk egyedi és személyre szabott megoldások valósulnak meg.

Arculattervezés

Arculattervezés
Minden komoly cégnek szüksége van legalább egy logóra, de egy jól megtervezett, a cég profiljához illeszkedő arculattal egységes megjelenést érhetünk el az offline és online eszközökkel egyaránt.

Üzemeltetés, karbantartás, hosting

Egy-egy projekt elkészítését követően sem dőlhetünk hátra, egy sikeres weboldal vagy webáruház csak profi üzemeltetéssel, karbantartással tud sokáig jó teljesítményt nyújtani.

Weboldal lízing

Sok ügyfelünknél azt tapasztaltuk, hogy a rendelkezésre álló forrásokat nem fordítják webáruházuk fejlesztésére, korszerűsítésére. Ez azonban hosszabb távon bevételkiesést jelent számukra, hiszen egy megfelelő webshop, weboldal sokkal több vevőt és ügyfelet képes szerezni.
Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.