Web- és marketing tervezés

Mindannyian tudjuk, hogy nem csak a tökéletes működés, hanem a megjelenés is fontos. Ez az, ami első látásra megkülönbözteti az általunk készített weboldalakat a versenytársakétól.

Maga a megjelenés a második fázisban készül el. Ilyenkor a weboldal design és a cég arculatának megtervezése kerül reflektorfénybe.  Ha a cég már rendelkezik arculattal, akkor annak felhasználásával valósítjuk meg a webes megjelenést.

Egy előzetes személyes konzultáció keretein belül felmérjük ügyfelünk elképzeléseit, ezután kezdődik a tervezés leglátványosabb fejezete…

Ebben a lépésben a kreativitás kapja a főszerepet, a korábban elkészített arculatot és a várható tartalom mennyiséget figyelembe véve először a főoldal design terv készül el, amelyet egy személyes találkozó keretében prezentálunk ügyfeleinknek. Így lehetőség van a design koncepció részletes megismerésére, illetve közösen meghatározzuk az esetleges módosításokat. 

A főoldal véglegesítését követően elkészítjük a weboldal megvalósításához szükséges típus aloldalakat is, amelyek egyértelműen meghatározzák a weboldal teljes megjelenését. Ezt követően indulhat a weboldal programozása. 

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.