Rólunk

A Perfect Nova Hungary Zrt. a maga területén globális szolgáltatásokat nyújtó és évtizedes múltra visszatekintő marketing ügynökség, valamint a webes szoftverfejlesztési technológiákban jártas, élenjáró fejlesztő cég közös elhatározásából jött létre. A két terület tapasztalatait egybeolvasztva született meg a közös fejlesztői divízió.

Ennek köszönhetően egyetlen helyen összpontosul a nagy bonyolultságú biztosítási rendszerek, webes szoftverek fejlesztésében szerzett tapasztalat és a marketing területen elért sikerekből származó gyakorlat.

Ez azt jelenti, hogy nálunk minden területen a legjobb kezekben tudhatja megvalósítandó projektjét.

Marketinges kollégáink azért dolgoznak, hogy a weboldala ne csak megbízható és jó megjelenésű legyen, hanem megfelelően konvertáljon, beilleszthető legyen cége marketing gépezetébe.

Grafikus szakembereink sokéves online és offline grafikai tervezésben szerzett tapasztalatával garantálni tudják a célcsoport igényeihez legjobban illeszkedő, egyedi és különleges webes megjelenést.

Fejlesztőink több száz webes projekttel a hátuk mögött, hatékonyan és könnyen használható formában valósítják meg a tervezett funkcionalitást.

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.