Üzemeltetés, karbantartás, hosting

Ahelyett, hogy ujjainkat tarkónkon összefűzve feltegyük a lábunkat az asztalra miután egy-egy projektet befejeztünk, mi jól tudjuk, hogy lelkiismeretes üzemeltetés és karbantartás nélkül nem lehet sikeres egy weboldal, vagy webáruház.

Minden újonnan indított weboldal esetén fontos, hogy stabil szerverháttér és szakember gárda álljon mögötte. Ezt mi teljes körűen biztosítjuk, így a weboldal tárhely és a hozzá kapcsolódó levelezés üzemeltetésére nem kell ügyfeleinknek extra energiát fordítaniuk.

Projektjeinket úgy kezeljük, mintha a saját vállalkozásunk volna, így a folyamatos karbantartás mellett, újabbnál újabb ötletekkel, átfogó elemzéseket követő módosításokkal, illetve bővítési javaslatokkal állunk partnereink rendelkezésére.

Fejlesztő, grafikus és marketing csapatunk folyamatosan résen van. A legújabb megoldásokat és trendeket követve üzemeltetjük weboldalát, hogy a konverziós célokat szüntelenül átlépve még újabbakat fogalmazzunk meg.

Mivel üzemeltetésünk részeként hostingot is vállalunk, így Önnek a tárhelyért sem kell aggódnia, hiszen mindent egy kézben tartunk. Fejlesztőink a karbantartás mellett ügyelnek arra is, hogy az ön weboldala biztonságban és hozzáférhető közelségben legyen.

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.