Weboldal fejlesztés

Egy új weboldal, funkciójától és méretétől függetlenül arra hivatott, hogy a látogatóból érdeklődőt, majd ügyfelet konvertáljon. Küldetésünknek tartjuk, hogy az általunk fejlesztett honlapok kielégítsék a felhasználó igényeit, akik ezáltal még hatékonyabban válnak fogyasztóvá.

Ebben a lépésben áll össze a terv és a design egy valóban működő weboldallá, egy rendszerré, ami az ügyfeleink által is könnyen kezelhető, a látogatók számára pedig meghatározott üzenetet, információt közvetít.

A weboldalak elkészítéséhez egy saját fejlesztésű keretrendszert használunk, melynek neve Nova CMS. Ez a szoftver sokéves fejlesztés és számtalan megvalósított webes projekt tapasztalatából született. Segítségével biztonságos, könnyen kezelhető, modern weboldalakat és webáruházakat készítünk, amelyek tartalma az ügyfelek által könnyen kezelhető.

Ebben a fázisban nagy hangsúlyt fektetünk munkánk ellenőrzésére és a tesztelésére. Nem csak a funkciók kipróbálását, finomítását tartalmazza ez a teszt, minden esetben részletesen ellenőrizzük a terveknek való megfelelést is.

A programozás befejezését és a tesztelést követően a weboldal egy CMS oktatást magába foglaló személyes találkozó keretében kerül átadásra. Ezen a találkozón a weboldal bemutatásán túl ügyfeleink megismerhetik az adminisztrációs/CMS felület működését, elsajátíthatják a weboldal tartalmának menedzseléséhez szükséges trükköket.

Ezt követően nincs más hátra, mint hogy élesben is elindítsuk a weboldalt és szakszerűen üzemeltessük azt.

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.