Arculattervezés

Minden komoly cégnek szüksége van legalább egy logóra, de az arculattervezés által létrehozott, a cég profiljához illeszkedő egységes megjelenést érhetünk el az offline és online eszközökkel egyaránt. Fontos, hogy a leendő és természetesen a meglévő ügyfelek is könnyen be tudják azonosítani cégünket, a céges arculat szavak nélkül is komoly benyomást keltsen bennük. Ez az első lépés a saját márkánk felépítése felé.

A legfontosabb elemek amelyek az induláshoz kellenek:

 • logó
 • névjegykártya
 • fejléces levélpapír (online és offline használatra egyaránt)
 • közösségi oldalakhoz tartozó profil és borító képek

A fentieken túl a lehetőségek száma szinte végtelen:

 • különböző kiadványok: brosúrák, szórólapok, katalógusok
 • plakátok és egyéb reklámfelületek
 • reklámajándékok, teljes körű kiállítási stand tervezés

Ha szeretne önálló, egyedi megjelenést biztosítani cége számára, vagy esetleg már meglévő arculatát felhasználva szeretne további grafikai anyagokat készíteni akkor vegye igénybe díjmentes igényfelmérési lehetőségünket.  Ha már meghatározott elképzeléssel rendelkezik, kérje ajánlatunkat.

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.

Arculattervezés mesterfokon

Az arculattervezés egy cég vagy szervezet vizuális identitásának létrehozásával vagy újratervezésével foglalkozik. Az arculat az az egyedi "külső", amelyet egy cég vagy márkának terveznek annak érdekében, hogy különbözzen a többi vállalattól és könnyen felismerhető legyen a célközönség számára

Miért van szüksége egy cégnek arculattervezésre?

 1. Azonosítás és Felismerés: Egy erős vizuális identitás lehetővé teszi a cégek számára, hogy gyorsan felismerhetők legyenek és kitűnjenek a versenytársaik közül.
 2. Profizmus: Egy átgondolt és következetes arculat hitelességet és profizmust sugall.
 3. Kohézió és következetesség: Egy jól meghatározott arculat segít abban, hogy a cég minden kommunikációs csatornáján következetes legyen.
 4. Márkaépítés: Az arculattervezés egyik legfontosabb eleme maga a márkaépítés. Segít abban, hogy az embereknek egyértelmű és pozitív képe legyen a vállalatról.
 5. Bizalom építése: A következetes arculat bizalmat építhet a fogyasztókban, mivel azt sugallja, hogy a vállalat stabil és megbízható.

Miből áll az arculattervezés?

 1. Logó: A vállalat vizuális azonosságának központi eleme, amelyet gyakran használnak a cég azonosítására.
 2. Színpaletta: Meghatározza a márkához kapcsolódó színeket, amelyeket mindenféle kommunikációban és marketinganyagban használnak.
 3. Tipográfia: Meghatározza a betűtípusokat és stílusokat, amelyeket a márkázott anyagokban használnak.
 4. Képstílus: Azoknak a képeknek és grafikáknak a stílusa, amelyeket a vállalat használ.
 5. Egyéb vizuális elemek: Ikonok, formák, textúrák és egyéb grafikai elemek, amelyek a márka részét képezik.
 6. Szlogen vagy jelmondat: Egy rövid, emlékezetes mondat vagy kifejezés, amely a cég filozófiáját vagy küldetését tükrözi.
 7. Márka hangneme: Az a mód, ahogyan a cég kommunikál az ügyfelekkel és a nagyközönséggel.
 8. Arculati kézikönyv: Egy útmutató, amely meghatározza, hogyan kell használni az összes fent említett elemet, hogy következetes és hatékony kommunikációt biztosítson.

Összességében az arculattervezés kritikus szerepet játszik abban, hogy egy vállalat hogyan mutatkozik be a világnak, és hogyan érzékeli azt a közönség. Egy erős és következetes arculat segíthet abban, hogy a cég hosszú távon sikerrel működjön.