CMS rendszer

A CMS mint az informatika világában szinte minden kifejezés, egy betűszó,  melynek jelentése Content Management System, azaz magyarra fordítva Tartalomkezelő rendszer. CMS-re azért van szükség, mert nélküle nem tudnák az ügyfelek a weboldaluk tartalmát saját maguk feltölteni, módosítani, bővíteni. Minden egyes módosításhoz szakember segítségére lenne szükség, ami lassítja a weboldal frissülését, felesleges köröket eredményez, ezáltal csökkenti a kommunikáció hatékonyságát. Ezzel szemben a legtöbb CMS egy szövegszerkesztő program kezeléséhez hasonló ismeretet igényel csak, így gyakorlatilag bárki könnyen elvégezheti a kívánt módosításokat, új tartalmak feltöltését.

A CMS rendszer nem csak a weboldal tartalmait kezeli, fő feladata e-mellett a weboldalon keresztül beérkező, az látogatók által beküldött adatok kezelés és a megfelelő formában történő megjelenítése is. Kezeli és megjeleníti a beérkező űrlap kitöltéseket, megrendeléseket stb…

Moduláris felépítésének köszönhetően továbbfejlesztési lehetőségeket is biztosít a weboldal számára és ezzel elősegíti, hogy a cég bővíthesse szolgáltatásait, termékkínálatát vagy akár kényelmi funkciókat nyújtson a látogatók számára pl. további fizetési módok, egyedi termékcsoportosítás, ügyfélkapu stb…

Egy jó egyedi fejlesztésű CMS rendszer segítségével teljesen személyre szabott megoldásokat tudunk megvalósítani, melyek használata egyszerű, hatékony.

Néhány példa egyedi modulokra, funkciókra:

  • ügyfélkapu a cég igényeire szabott funkcionalitással
  • több lépcsős foglalási folyamat pl.: éttermek vagy szállásadók részére
  • szerviz vagy más szolgáltatás bejelentkező funkció
  • speciális kialakítást igénylő megrendelő űrlapok
cms

 

 

 

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.