Webáruház fejlesztés

Ma már számos jól használható, profi nyílt forráskódú webáruház motor közül választhatunk, amelyek általában funkcionalitásban abszolút versenyképesek. Miért érdemes mégis egyedi fejlesztésben gondolkodni?

Miért érdemes mégis egyedi fejlesztésben gondolkodni?

Egyedi webdesign: Egy webáruház esetében is fontos az egyedi megjelenés, a tetszetős megkapó design, egyedi fejlesztés esetén gyakorlatilag bármi lehetséges, nem feltétlenül kell sablonos megoldásokban gondolkodni.

Szemelyre szabott, átlátható: Mivel az egyedi fejlesztésű webáruházak pontosan az igények alapján meghatározott funkciókat tartalmazzák, így az adminisztrációs felületek könnyebben átláthatók, nincsenek felesleges menüpontok, szükségtelen funkciók.

Továbbfejleszthetőség: Előbb utóbb a legtöbb webáruház eléri azt a fejlettségi szintet, amikor szükséges valamilyen CRM vagy raktárkezelő rendszerrel összeköttetést létesíteni. Ilyen esetekben, jóval egyszerűbb egyedi fejlesztést egy eleve erre tervezett rendszerben megvalósítani. Bizonyos esetekben az ilyen egyedi fejlesztések csak egyedi rendszerben valósíthatók meg.

Biztonság, stabil háttér: Mivel a webáruház magját alkotó webshop motor, nem nyílt forráskódú, így azt nem tudja bárki elérni, nem tudja az esetleges biztonsági réseket kihasználva feltörni és ezzel kárt okozni. A hosszútávú stabil működést pedig a rendszer fejlesztésében szerzett sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáink szavatolják.

Ha szeretné kihasználni az egyedi fejlesztésű webáruházban rejlő lehetőségeket, akkor vegye igénybe díjmentes igényfelmérési lehetőségünket vagy, ha már meghatározott elképzeléssel rendelkezik, kérje ajánlatunkat.

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.