Mi a kapcsolat a keresőoptimalizálás és a webfejlesztés között

A cégek internetes jelenlétének, a brandnek még mindig a weboldal az egyik legfontosabb komponense, hiszen egy másik platform sem biztosítja azt az egyediséget, rugalmasságot, amit egy weboldal, különösképpen, ha ez egy egyedi fejlesztésű honlap.

Egy egyedi céges weboldal mind a megjelenésében, mind a funkciók tekintetében ki tud emelkedni a versenytársai közül, és lehetővé teszi komplex online marketing stratégiák végrehajtását is. Adott célra optimalizált landoló oldalakkal, call to action gombokkal, interaktív felületekkel, szöveg, kép, hang és videó ötvözésével és az eredmények, konverziók precíz mérésével.

A marketinges célok változatosak és számos elvárást támasztanak a weboldalakkal szemben. Az egyik összetett feladat, amit minden modern weboldalnak meg kell tudnia oldani, az a keresőoptimalizálhatóság. A keresőoptimalizálásnak technikai és tartalmi követelményei egyaránt vannak: meta beállítások, webhelytérkép, blog, címkézés, e-commerce megoldások és még sorolhatnánk. Már a fejlesztés tervezési szakaszában számolni kell azzal, hogy a SEO-s követelményeknek meg kell tudni felelni, utólag hozzáfejleszteni a rendszerhez a szükséges funkciókat megbonyolíthatja a folyamatokat, elnyújthatja a kész termék átadását.

Ha nem ismeri a keresőoptimalizálás lépéseit, folyamatát, remek anyagok érhetőek el például a MOKEROPT Zrt. oldalán.

Projektjeink megvalósítása során számos SEO-s problémát is megoldottunk, sok tapasztalatot szereztünk. Erre építkezünk, amikor nem csak a jelenkor kihívásainak megfelelő, hanem a jövőbe tekintő weboldalakat tervezünk és készítünk. Mobile-first oldalak, gyors betöltés, szemantikus HTML, strukturált adatok és hasonló új technológiák.

seo-758264_1920-800x600
Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.