Chrome sötét mód

 

Az ergonómia a számítógépes munkavégzés során is fontos tényező. Az eszközöket és a programokat is már úgy tervezik, hogy használatuk az emberek számára egyszerű, logikus és kényelmes legyen. Egy szoftver esetében a gyorsaságon túl a képernyőn való megjelenés a kulcsok a jól használhatósághoz. A menük elrendezése, a gombok alakja, a színek, színváltások is mind javítják (vagy éppen rontják) a használhatóságot. Mivel nem vagyunk egyformák, más az ízlésünk, ezért sokszor az a legjobb megoldás, ha a felhasználóra bízzák a számára optimális felhasználói felület beállítását. A Google Chrome böngészőt használóknak remek lehetőséget kínál a sötét mód beállítási lehetőség - sokan vagyunk, akik a világos hátterek helyett a sötétebb árnyalatokat szeretjük. A Google Chrome sötét mód (Android alkalmazásban sötét téma) aktiválásához az operációs rendszerén (Windows, illetve Mac) állítsa be a sötét módot, ezzel a Chrome böngésző is sötét módba fog váltani. Segítség Windows rendszerhez, és Mac rendszerhez.

Androidandroid-ga72845c37_640

Androidos telefonján a Chrome alkalmazást megnyitva a jobb felső sarokban koppintson a 3 függőleges pont menüre, majd a "Beállítások"-on belül a "Témák"-ra. Itt válassza a "Sötét" opciót és már készen is van a sötét mód beállításával.

apple-g0ae8e7a8c_640iPhone

iPhone, iPad és iPod touch készülékén a Chrome sötét módba váltásához kapcsolja be készülékén a "Sötét mód"-ot.

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.