Céges / üzleti weboldal

Miben különbözik egy céges weboldal a többitől, mitől lesz egy honlap üzleti? A legfontosabb feladata egy céges weboldalnak, hogy minden fontos információt átadjon a termékekről, szolgáltatásokról és magáról a cégről. Sok múlik azon, hogy mennyire hatékonyan tudja teljesíteni ezt a feladatát, hiszen a 21. században az egyik legfontosabb ügyfélszerzési felület a vállalkozások számára a honlapjuk.

Egy személyes blognak nem (feltétlenül) célja a profitszerzés, nincs akkora szerepe az egyedi design-nak, nincs nyomás a blog üzemeltetőjén, hogy folyamatosan új funkciókat fejlesztessen, illetve, hogy webanalitikai szoftverekkel jobban megismerje a weboldal látogatóinak szokásait, viselkedésüket.

Egy vállalkozás számára készülő weboldal tervezőinek és fejlesztőinek folyamatosan szem előtt kell tartania, hogy a honlapnak stabilan el kell tudnia látni a feladatát (például lehessen rajta időpontot foglalni, vásárolni), és emellett magas szintű felhasználói élményt kell biztosítania: egyszerűvé kell tennie a látogatók számára, hogy megtalálják amit keresnek, a tipográfiájának segítenie kell a szövegek olvashatóságát, a színeknek, képeknek a szükséges emocionális töltést kell adniuk, hogy könnyebben megragadjon az emberek emlékezetében, és mindezt lehetőleg letisztult, egyszerű formában, hogy ne legyenek felesleges, zavaró elemek.

Egy ilyen weboldal megépítése nem triviális feladat, számos szemszögből kell felmérni az igényeket és lehetőségeket, rutinosan és dinamikusan kell megszervezni a fejlesztési folyamatot, hogy adaptálódni lehessen a menetközben esetlegesen megváltozó körülményekhez.

Sokéves tapasztalatunkra és magas szintű szakmai tudásunkra támaszkodva segítünk a legjobb megoldások megtalálásában, biztosítjuk, hogy weboldala stabil, biztonságos, a trendeknek megfelelő - később pedig könnyen továbbfejleszthető legyen.

Népszerű funkciók céges weboldalakhoz

  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • Hírlevél feliratkozás
  • Vásárlási lehetőség - webáruház
  • Gyorskereső
  • Képgaléria
  • Közösségi média (Facebook, Instagram) integráció
  • Felhasználói fiók, bejelentkezési felület
  • Konverzió-mérési pontok felállítása
  • Látogatói viselkedéselemzés, webanalitika

Amennyibe Önnek is fontos, hogy a weboldala valóban segítsen javítani vállalkozásának teljesítményét, növelni bevételeit, vegye fel a kapcsolatot velünk, jelentkezzen díjmentes konzultációnkra, hogy az Ön cégére szabott egyedi weboldala legyen, amely valóban meg tudja szólítani a célközönségét.

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.