Céges weboldal / üzleti weboldal

 

Miben különbözik egy céges weboldal készítés a többitől, mitől lesz egy honlap üzleti? A legfontosabb feladata egy céges weboldalnak, hogy minden fontos információt átadjon a termékekről, szolgáltatásokról és magáról a cégről. Sok múlik azon, hogy mennyire hatékonyan tudja teljesíteni ezt a feladatát, hiszen a 21. században az egyik legfontosabb ügyfélszerzési felület a vállalkozások számára a honlapjuk.

Egy személyes blognak nem (feltétlenül) célja a profitszerzés, nincs akkora szerepe az egyedi design-nak, nincs nyomás a blog üzemeltetőjén, hogy folyamatosan új funkciókat fejlesztessen, illetve, hogy webanalitikai szoftverekkel jobban megismerje a weboldal látogatóinak szokásait, viselkedésüket.

Egy vállalkozás számára készülő weboldal tervezőinek és fejlesztőinek folyamatosan szem előtt kell tartania, hogy a honlapnak stabilan el kell tudnia látni a feladatát (például lehessen rajta időpontot foglalni, vásárolni), és emellett magas szintű felhasználói élményt kell biztosítania: egyszerűvé kell tennie a látogatók számára, hogy megtalálják amit keresnek, a tipográfiájának segítenie kell a szövegek olvashatóságát, a színeknek, képeknek a szükséges emocionális töltést kell adniuk, hogy könnyebben megragadjon az emberek emlékezetében, és mindezt lehetőleg letisztult, egyszerű formában, hogy ne legyenek felesleges, zavaró elemek.

Egy ilyen weboldal megépítése nem triviális feladat, számos szemszögből kell felmérni az igényeket és lehetőségeket, rutinosan és dinamikusan kell megszervezni a fejlesztési folyamatot, hogy adaptálódni lehessen a menetközben esetlegesen megváltozó körülményekhez.

Sokéves tapasztalatunkra és magas szintű szakmai tudásunkra támaszkodva segítünk a legjobb megoldások megtalálásában, biztosítjuk, hogy weboldala stabil, biztonságos, a trendeknek megfelelő - később pedig könnyen továbbfejleszthető legyen.

Népszerű funkciók céges weboldalakhoz

  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • Hírlevél feliratkozás
  • Vásárlási lehetőség => webáruház fejlesztés
  • Gyorskereső
  • Képgaléria
  • Közösségi média (Facebook, Instagram) integráció
  • Felhasználói fiók, bejelentkezési felület
  • Konverzió-mérési pontok felállítása
  • Látogatói viselkedéselemzés, webanalitika

Amennyibe Önnek is fontos, hogy a céges weboldal készítés valóban segítsen javítani vállalkozásának teljesítményét, növelni bevételeit, vegye fel a kapcsolatot velünk, jelentkezzen díjmentes konzultációnkra, hogy az Ön cégére szabott egyedi üzleti weboldala legyen, amely valóban meg tudja szólítani a célközönségét.

Díjmentes felmérés

Jelentkezzen személyes, díjmentes felmérésünkre, ahol pontosíthatjuk a felmerült igényeket és javaslatokat teszünk a legjobb webes megoldás megvalósítására.

Milyen egy jó céges honlap?

A digitális korban a céges honlap az egyik legfontosabb eszköz a vállalatok számára a márkaépítésben és az ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Egy jól felépített és funkcionálisan rendben működő weboldal jelentős hatással lehet az üzleti sikerre. Ugyanakkor egy rosszul megtervezett, vagy nem megfelelően működő oldal könnyen elijesztheti a potenciális ügyfeleket.

Az első benyomás rendkívül fontos. Egy modern, tiszta és felhasználóbarát dizájn hozzájárul a látogatók pozitív élményéhez. Napjainkban azonban nem elég csak asztali számítógépekre optimalizálni, az adott weboldalnak minden eszközön, legyen az tablet vagy mobil, egyaránt jól működőnek kell lennie. Ezt a reszponzív, vagyis a mobilbarát kialakítás biztosítja.

A céges honlapon szereplő tartalomnak érthetően és hatékonyan szükséges közvetítenie a vállalat fő üzenetét és értékét. A látogatók jó, ha egyből tudják, hogy mivel foglalkozik a cég és milyen problémákat old meg számukra. Mindezek mellett az oldal gyors betöltődése is nélkülözhetetlen. A modern webböngészők és gyors internetkapcsolatok korában a felhasználók nem hajlandók várni, így a megfelelő kódolás alapvető fontosságú.

A biztonság sem hanyagolható el

Egy SSL tanúsítvánnyal rendelkező honlap növeli a felhasználók bizalmát, miközben a rendszeres frissítések és a biztonsági rések elleni védelem is kulcsfontosságú. A honlapnak SEO (keresőoptimalizálás) szempontjából sem árt kiválóan teljesítenie, hogy a keresőmotorok találati listájának elején jelenhessen meg, ezzel is növelve a láthatóságot és a látogatószámot.

A céges weboldal készítés során a szakemberek elhelyezik a felületen a kapcsolatfelvételi lehetőségeket, jellemzően jól látható helyre teszik, hogy könnyen rá lehessen akadni. A közösségi médiában való jelenlét is növeli a vállalat láthatóságát és hitelességét, ezért lényeges az oldalra kitenni a social media platformokra mutató linkeket. Ezen kívül a honlap hatékonyságának méréséhez elengedhetetlen az analitikai adatok nyomon követése, így például a látogatószám vagy a konverziós ráta is ellenőrizhető. A rendszeresen frissített, érdekes és hasznos tartalom is vonzza, jobb esetben pedig megtartja a látogatókat.

A céges weboldal készítés nem csupán egy digitális névjegykártya megtervezése, hiszen a lényeg egy olyan dinamikus eszköz kialakítása, ami erősíti a márkahűséget, elősegíti az üzleti növekedést. Mindez egy rendkívül komplex feladat, ami sok erőfeszítéssel és tervezéssel jár, de gyorsan megtérülhet.